Kokosová zmrzlina, čokoládová, mátová, jahodová, s ovocem či oříšky…Vytvořte si doma zmrzlinu podle svých představ!
Točená zmrzlina nebo kopečková? S těmito tipy si můžete snadno vyrobit takové zmrzliny, které nenabízí v žádné cukrárně. Připravili jsme pro vás několik příchutí, ze kterých si každý vybere..
Za prvé si připravte zmrzlinový základ (odkaz pod článkem) nebo si jednoduše kupte kvalitní vanilkovou zmrzlinu. Nechte ji vytaženou v pokojové teplotě 5–10 minut pro změknutí. Ingredience se budou snadno zapracovávat.
Jahodovo tvarohová = šálek měkkého tvarohu + 2 šálky zmrzliny + jahodové pyré
Jahodová zmrzlina = nakrájené čerstvé jahody + hustý jahodový sirup
Mátová zmrzlina = rozmixovaná čerstvá máta + mátový sirup
Mangová zmrzlina = 2 šálky zmrzliny + ¼ šálku mangového pyré
Kávová zmrzlina = přimícháme kvalitní instantní nebo velmi jemně mletou kávu
Kokosová zmrzlina = strouhaný kokos + kokosový sirup
Nebojte se experimentovat a připravit si i nějakou netradiční příchuť. Recept na základní zmrzlinu a další příchutě naleznete v souvisejících článcích.
Související články:
Nejkrémovější vanilková zmrzlina